1.plads til HHX Herning i HK Case

3G på HHX i Herning fik mandag den 18. maj besøg af HK Ungdom, som officielt overrakte præmien til de fire vindere

Sød musik i øregangene 

Det glade vinderhold bestående af Louise Kilde Buch, Monica Løgager Pedersen, Søren Madsen og Patrick Pilgaard Thornvig Jensen modtog for sejren i HK Case en trådløs JBL højtaler hver samt en tur i biografen med hele holdet. 

Den landsdækkende konkurrencen, som var udskrevet af HK og Skolepartner, bestod af en kampagneudarbejdelse for HK Ungdom målrettet HHX-elever. Deltagerne skulle udarbejde slogan, hovedbudskab, medieplan samt udarbejde et realistisk budget inden for en ramme af 100.00kr. 

Derudover skulle eleverne komme med en konkret tidsplan for alle aktiviteterne i kampagnen samt give deres bud på, hvordan HK bedst mulig ville kunne effektmåle en sådan kampagne. 

Gennemarbejdet opgave 

HK og Skolepartner besøgte i slutningen af april de tre bedste grupper i landet, hvor grupperne præsenterede deres opgaver og besvarede opklarende spørgsmål. Af de tre grupper fandt HK og Skolepartner altså, at firkløveret fra Herningsholm Erhvervsgymnasium havde løst opgaven bedst.

Vindergruppen havde blandt andet udtænkt et spil, ’HK spillet’, der skulle være med til at give studerende en større forståelse af, hvad en fagforening er, samt en sjov, meget gennemført maskot ved navn Hjarl Kasper Uglesen. 

Dommerkomiteen fandt at gruppen lavede en fornem og selvsikker præsentation og begrundede førstepladsen med disse ord:

-Som helhed en gennemarbejdet opgave med mange kilder og en underbygget argumentation. Derfor belønnes i med 1. pladsen.