EUX Business-elever på adventure

Fredag den 9. juni var EUX Business-eleverne på Grundforløb 2 på virksomhedsbesøg ved det herningensiske rejseselskab Adventuredk

Den almindelige undervisning blev for et par timer byttet ud med flere virksomhedsoplæg, da 20 Grundforløb 2-elever fra handels-, detail- og eventkoordinatoruddannelsen kiggede forbi Adventuredk.

- Eleverne er i gang med deres tværfaglige projekt, hvor de skal oprette deres egen virksomhed. Projektet skal give dem en overordnet forretningsforståelse, og her passer et besøg ved Adventuredk godt ind. Det er en lille virksomhed og et spændende sted for eleverne, fordi de fleste af dem er lige i virksomhedens målgruppe, sagde underviser Mette Sandfeld om virksomhedsbesøget, der er elevernes første på uddannelsen.

Inden for i de lyse mødelokaler mødte de besøgende blandt andet rejsekonsulent Nina, der gav et indblik i det lokale rejseselskab, som har specialiseret sig i grupperejser for unge på 18-30 år. Den rejselystne oplægsholder fortalte om mange emner, fra forretningsstruktur, arbejdsopgaver og kunderelationer til produktudvikling af nye rejsemål og markedsføring af deres tilbud. Det hele blev krydret med rejsevideoer, der uden tvivl kunne vække rejsetrangen på en overskyet dag.