Første student på HHX Ikast

Kristoffer Andersen kunne lidt i ni kalde sig student som den første på HHX Ikast i år

 

Kristoffer Andersen snød både fotografer og uddannelsesleder ved at færdiggøre sin sidste eksamen og få sat huen på 10 minutter før tid. Den sidste eksamen var erhvervsret, og karakteren blev holdt hemmelig, men var bestået.

 - Det er skønt og helt ubeskriveligt at være færdig efter tre års hårdt arbejde, siger Kristoffer Andersen.

Kristoffer Andersen har været glad for at være elev på HHX Ikast.

- Det har været super at være på en mindre skole. Der er et dejligt socialt miljø, og jeg kommer til at savne at have min dagligdag herude. Men mest kommer jeg til at savne mine klassekammerater, siger Kristoffer Andersen, der skal fejre resten af dagen med familien og derefter til studenterfest hos en ven, inden det de kommende dage går løs med diverse studenterfester.

Når festerne er overstået, skal Kristoffer Andersen ud at søge arbejde, da han gerne vil have et sabbatår, inden han skal læse videre til handelsøkonom i enten Hobro eller Silkeborg.
Derefter er drømmen at blive selvstændig inden for salg og indkøb.

Traditionen tro skulle årets første student hjælpe med at hejse flaget på Handelsgymnasiet i Ikast. Inden da blev flag og flagsnor blev studeret nøje af både årets første student og uddannelsesleder Erik Sidenius, der hejste flaget for første gang som uddannelsesleder.