GF1-elever fra Herning vandt ES Cup

Torsdag den 12. oktober stak GF1-elever fra Herningsholm Erhvervsskole af med den helt store pokal, da Danmarks bedste rundboldhold blandt erhvervsfaglige skoler skulle findes ved finalen i ES Cup i Fredericia

I tømrerafdelingen på Herningsholm Erhvervsskole er der blevet tilføjet en ny pokal til sejrshylden efter rundboldstriumf ved ES Cup. 

Til den nok største rundboldturnering for elever på erhvervsfaglige uddannelser slog de 12 EUX- og EUD-elever fra fagretningen Bygge og Bo på Grundforløb 1 sig ubesejrede hele vejen til toppen af podiet. 

På deres vej slog de blandt andet kammeraterne fra fagretningen Energistyring og komfortløsninger ud, inden de i finalen kunne sætte elever fra Syddansk Erhvervsskole til dørs.

I godt mudret tøj og til lyden af regndråber fik eleverne hængt guldmedaljer om halsen, inden de som de første i historien kunne hæve trofæet. Eleverne vandt desuden en tur i biografen.

ES Cup arrangeres af Dansk Firmaidræts Forbund, og er oprindeligt en fodboldturnering. I år var rundbold for første gang med som disciplin.