HHX på besøg i den virkelige verden

En vigtig del af HHX-uddannelsen er virkelighedsnær undervisning og kontakt med lokale virksomheder

For at kunne omsætte teorierne i praksis er det en vigtig del af HHX-uddannelsen, at man får fingrene ned i faget. Det bliver blandt andet gjort med cases fra det virkelige liv og et tæt samarbejde med områdets virksomheder. Derfor er de fleste klasser på HHX i Herning og Ikast tilknyttet en mentorvirksomhed. Én af de virksomheder er BoConcept, der har hovedsæde i Herning og har mere end 260 butikker fordelt på 63 forskellige lande.

I maj var alle deres franchisetagere samlet på hovedsædet i Herning, og i den anledning var også 2.A og 2.B fra HHX Herning inviteret indenfor.

Kig på nye produkter

- Jeg synes, det kunne være spændende for dem at komme, imens vi har besøg fra hele verden, og der er et stort showroom sat op, siger Lars Falkesgaard, der er opening support manager hos BoConcept og kontaktperson for de to klasser.

Under besøget fik eleverne et indblik i, hvad det vil sige, at være franchisetager ved et brand som BoConcept, hvad der sælger i forskellige lande, og et hemmeligt kig på de produkter der først rammer butikkerne til efteråret.

Eleverne blev også vist rundt på virksomheden i både kontormiljøer og på lageret.