Kamp om førstepladsen i markedskommunikation

Cecilie F., Line, Louise og Cecilie fra 2. årgang på HHX Herning til kamp om 1. pladsen i landsdækkende case i faget markedskommunikation

De fire piger Cecilie F., Line, Louise og Cecilie fra 2F på HHX Herning, fremlagde torsdag den 31. marts en deres løsning på, hvordan de danske højskoler kan hverve flere medlemmer. Gruppen lavede en flot præsentation af deres projekt, og de fik efterfølgende overrakt en slikkurv for dagens indsats. Den endelige afgørelse og dermed placering bliver offentliggjort i denne uge.

Gruppen har arbejdet med højskole-casen i faget markedskommunikation, hvor deres opgave blev udvalgt til klassens bedste og derefter fremsendt til Skolepartner, som er administrator af konkurrencen. Ud af de 90 opgaver, som blev indsendt af 30 gymnasieklasser landet over, blev Herning-gruppens opgave udvalgt til finalen, hvor de dystede mod to andre hold.

Kampen står mellem tre gymnasiegrupper fra henholdsvis Herningsholm Erhvervsgymnasium i Herning, Herningsholm Erhvervsgymnasium i Ikast (Handelsgymnasiet Ikast-Brande) og Niels Brock.