Murere til kamp om DM-billet

Seks unge murertalenter fra det midtjyske har de seneste to dage kæmpet hårdt om at være den, der kunne stikke af med regionens billet til DM i Skills

Seks dygtige, unge murere fra Tradium i Randers, Learnmark i Horsens og Herningsholm Erhvervsskole tørnede sammen på Herningsholm Erhvervsskole onsdag den 5. og torsdag den 6. oktober til regionsmesterskabet i Skills. Alle med samme mål. At vinde billetten til DM.

Alle murerne har kvalificeret sig til det regionale mesterskab gennem lokale mesterskaber på de enkelte skoler, men siden da er kravene blevet højere.

- Vi skal have mere styr på målene. Man går mest og kigger på sin egen opgave, men man bliver nu alligevel presset af hinanden, sagde Jonathan Andreassen om konkurrencen. 

Skolens murværk

De seks unge talenter skal lave en opgave bestående af tre sider, hvor forkortelserne for Herningsholm Erhvervsskole og skolens logo indgår. Opgaven er dog ikke ny for dem.

- De laver den samme opgave som til de lokale mesterskaber. Så har de alle sammen haft mulighed for at øve sig inden. Det er jo en konkurrence, men vi er også kollegaer, så her fra regionen vil vi jo gerne have den bedste med til DM. Det er vel sjovest at ligge i toppen, sagde Jan Lyngesen, der er ansvarlig for afholdelsen af det regionale mesterskab.