Skoleåret skudt i gang for erhvervsskoleeleverne

Mandag den 14. august bød Herningsholm Erhvervsskole velkommen til de 516 grundforløbselever, der havde første skoledag

Flaget var hejst, solen skinnede og faglærerne stod klar til at tage imod både kendte og nye ansigter på den første skoledag for elever på Grundforløb 1 og 2. 

Helt fra morgenstunden mødte GF2-eleverne på de tekniske erhvervsuddannelser ind, og her tog uddannelseschef Brian Willadsen imod.

- Sådan nogle som jer, altså med en håndværkeruddannelse, kommer der til at mangle flere tusinde af inden for de kommende år. Så der bliver rift om jer, indledte han sin velkomst.

Som noget nyt blev GF2-eleverne på de merkantile erhvervsuddannelser og mediegrafiker taget imod i Handelshuset, hvor uddannelsesleder Mona Syndergaard bød velkommen.

- Vi er ret spændte på at komme i gang, og alle lærerne har arbejdet på højtryk for at blive klar. Og vi har ligesom jer sommerfugle i maven, fordi der venter en masse nyt. I skal være her i enten et halvt år eller 10 måneder, og I har rigtigt meget, I skal nå at lære, sagde hun til de nye elever.

Som sidste hold mødte de helt nye ansigter på GF1 ind kl. 10, hvor de efter en velkomst blev delt ud på deres fagretninger. For GF1-eleverne venter 14 dages introduktion, før de endelig skal vælge den fagretning, de skal stifte bekendtskab med på de 20 ugers Grundforløb 1.

Velkommen – tilbage – til jer alle.