Speeddating for virksomheder, skoler og ungdomsuddannelser i Ikast-Brande kommune

Torsdag den 19. marts 2015 afholder Entreprenørskabsskolen speeddating for virksomheder, skoler og ungdomsuddannelser hos DK Company i Ikast

Ikast-Brande kommune har et ønske om at skabe en stærk entreprenant kultur i kommunen, og det begynder med ungdoms-og folkeskoleeleverne, som er fremtidens medarbejdere.

Ved at afholde dette og andre lignende arrangementer er det entreprenørskabsskolens mål, at kommunens skoleelver vender sig til at arbejde entreprenant, og det gør de ved at samarbejde med virksomheder om løsninger på konkrete udfordringer.

Men også for virksomhederne er der meget at vinde ved at deltage, for arrangementet er en gylden mulighed for dem til at få kreative indspark fra de unge og for samtidig at brande deres virksomhed.

Entreprenørskabsskolen har fra tidligere høstet gode erfaringer med samarbejdsprojekter med blandt andet OK Snacks, KMC, DK Company, Niebuhr Gears, Ikast-Brande Kommunes forskellige afdelinger, Naturstyrelsen og Danske Stenhuggere.

Virksomhederne vil møde op fortælle om, hvem de er, og hvor de måske kan se muligheder for samarbejde mellem skoler og ungdomsuddannelser i Ikast-Brande Kommune.

Arrangementet løber af stablen torsdag den 19. marts 2015 fra kl. 14.00 - 16.00 hos DK Company A/S på La Cours Vej 6 i Ikast