VIP-besøg af SkoleSkills-vindere

Fliser, rør, tasteturknapper og træklodser lå klar, da 8. klasse fra Børneskolen Bifrost som optakt til Skills Stafet-finalen var på VIP-besøg på Herningsholm Erhvervsskole

Amalie Vilstrup, Niels Thorsen og Karl Emil Trillingsgaard var sammen med deres klassekammerater fra Børneskolen Bifrost på besøg på Herningsholm Erhvervsskole, hvor de tilbage i september stak af fra konkurrenterne og vandt den lokale SkoleSkills-finale. 

Førstepladsen sikrede dem både en flot vandrepokal og en billet til den store Skills Stafet-finale, hvor de skal dyste mod 8. klasseelever fra hele landet. Med dagens VIP-besøg fik vinderholdet mulighed for at konkurrere mod klassekammeraterne i forskellige erhvervsfaglige discipliner og pudse deres samarbejdsevner af.

Forberedelse til det ukendte

Til Skills Stafet-finalen dyster holdene mod hinanden om hurtigst at løse en række opgaver, som relaterer sig til erhvervsuddannelserne. Holdet står dog over for den udfordring, at de endnu ikke kender finaleopgaverne.

- Det er jo svært at forberede sig, når vi ikke ved, hvordan opgaverne ser ud. Men vi regner med at snakke taktik inden og lære lidt af, hvordan de andre gør. Så vi håber bare, at vi ikke er et af de første hold, sagde Niels Thorsen.

Trekløveret glæder sig til at opleve finale-showet og håber på et godt resultat.

- Vi håber, at det går godt. Men vi jokede lige lidt om, at vi går efter en 2. plads, for det er den bedste præmie, sagde en smilende Amalie Vilstrup. 

Skills Stafet-finalen holdes fredag den 27. januar i Gigantium i Aalborg i forbindelse med DM i Skills. Skills Stafetten er et konkurrenceforløb for landets 8. klasser, mens DM i Skills er danmarksmesterskabet for unge fra erhvervsuddannelserne.
Der er gratis adgang for alle interesserede.